Skip to main content

Posts

Featured

Cara Menanggalkan Makeup Dengan Mudah

Holla & assalamualaikum sayang-sayang sekalian! *ala-ala DSV gitttchu*
Hahahahaha. Okey sis tau memang dah lama sangat sangat sangat tak update blog. Harini baru ada peluang nak update blog sebab tengah cuti akhir tahun ni haaaaa (sebelum ni ada je masa tapi liat sungguh nak update). Memandangkan cuti tinggal lagi dua minggu lebih je, so harini sis nak buat entri ni khas untuk kaum hawa yang ada masalah bila nak menanggalkan makeup. 
Sis ada terbaca cara-cara menanggalkan makeup menggunakan bahan semulajadi kat dalam majalah Harmoni dan ada jugak beberapa cara yang sis dah cuba and guess what? Berkesan! Alhamdulillah. So harini sis 'terpanggil' untuk share sikit kat uols semua memandangkan kita tahu rakyat Malaysia memang kurang gemar membaca buku/majalah. Rakyat Malaysia lebih gemar mengetahui tentang sesuatu perkara melalui media sosial. HAHAHAHA! Naaah, sorry merepek. Haaa let's get started!


Bersolek lebih mudah jika dibandingkan dengan proses membersihkannya. Apatah l…

Latest Posts

Karangan Biodata Rakan Saya

Rutin Penjagaan Muka (My Everyday Skin Care Products)

Tips Melepaskan Diri Daripada Kekecewaan

Penat Nak Jaga Perasaan Orang

Judge

Realiti Kehidupan (Realities Of Life)

Tips Tingkatkan Potensi Diri

Cara Menghilangkan Stres

Nama Kucing Saya & How I Get My Cats Named

Azam Tahun Baru